Varovanje podatkov piskotki

  GDPR General Data Protection Regulation oz. za Splošno uredba EU o varstvu podatkov

Podjetje Tina Pozinek Koštomaj s.p. , Krpanova 3, 3000 Celje, Slovenija, e-naslov info@pocitnicevkampu.si, je upravljavec z osebnimi podatki za spletno stran pocitnicevkampu.si.
Tina Pozinek Koštomaj s.p., se zavezuje, da bo posredovane osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Vsi posredovani podatki bodo obravnavani strogo zaupno in za namen, zaradi katerega so bili posredovani.

Osebne podatke posameznika Tina Pozinek Koštomaj s.p.,  obdeluje in jih hrani za dosego namena, zaradi katerega jih je posameznik posredoval: pošiljanje povpraševanja na spletni strani  pocitnicevkampu.si in obveščanje o razpoložljivih terminih stranki po e-pošti.
Pri obravnavi posredno in neposredno posredovanih podatkov nas obvezuje Zakon o varstvu osebnih podatkov, s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov.

Podlago za zbiranje osebnih podatkov predstavlja obrazec pri katerem stranka pošlje povpraševanje, kamor stranka vpiše podatke, ki so potrebni za izvedbo naročila in obveščanje o naročilu (ime, priimek, naslov, e-poštni )

Tina Pozinek Koštomaj s.p.,  se obvezuje, da podatkov ne bo posredovala tretjim osebam, prav tako ne izven EU, EGP in mednarodni organizacijam tega prostora, razen kadar je to v skladu z veljavno zakonodajo. V času upravljanja z osebnimi podatki ima posameznik pravico vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravkov, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavno zakonodajo.

Tina Pozinek Koštomaj s.p., bo pridobljene podatke varovala ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Tina Pozinek Koštomaj s.p.,  se zavezuje, da bo zbrane podatke hranila le toliko časa, kolikor bo nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani.

Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika (na e-naslov info@pocitnicevkampu.si) se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

Uporabniki imajo kadarkoli pravico zahtevati spremembo oziroma izbris svojih osebnih podatkov preko e-naslov info@pocitnicevkampu.si. Podatki bodo izbrisani v najkrajšem možnem času.

Zloraba podatkov
Zavezujemo se, da bomo varovali vaše osebne podatke v skladu z GPDR. V kolikor bi prišlo do zlorabe podatkov, vas bomo o tem obvestili na vaš e-poštni naslov v najkrajšem možnem času, vendar ne kasneje kot v 72 urah od ugotovitve zlorabe.

Odgovornost
Spletna stran je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu Tina Pozinek Koštomaj s.p,  ne jamči za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na strani. Vse informacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Piškotki
Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Ime piškotka:NamenTrajanje
PH_HPXY_CHECKWordPress (Piškotek uporablja varnostni sistem za preprečevanje brute foce napadov in ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika)Trenutna seja
PHPSESSIDWordPress (Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami)Trenutna
seja
Google analitics _ga ,_gid
viewed_cookie_policy
Shranjevanje odločitve o uporabi piškotkov…sprožanje analitike obiskaTrenutna
seja

Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku:_______________________________

Chrome
Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 in 8
Opera (stran v angleškem jeziku)
Safari (stran v angleškem jeziku)

Obrazec za prošnjo za izbris podatkov:

Z uporabo tega obrazca se strinjate z izbrisom vaših osebnih podatkov